Startskottet för vårens mötesturné med Världen idag

Postat: 15 februari, 2015 av olofedsinger i Reflektioner
Etiketter:,

I dag ska jag predika i Korskyrkan i Västerås. Temat är ”Ett liv i den Heliges närhet”, och jag medverkar tillsammans med Ecke Bergman från MAF och Lars Magnusson från Världen idag. Under perioden februari–april har vi planerat för en gemensam mötesturné på olika platser i Mälardalen, och reseschemat (som kommer att uppdateras kontinuerligt) finner du här.

Det känns verkligen roligt att få vara ute och tala över detta ämne. Om Gud inte får vara helig är det ju som att allt annat i det kristna livet faller ihop! Självklart är det också roligt att i anslutning till detta få promota min bok. Både den och boken om domen kretsar ju till stora delar just kring vem den Gud som vi som kristna tror på är. I Världen idag presenteras turnén på följande sätt:

I spåren av Olof Edsingers nyutkomna bok Ett liv i den Heliges närhet genomför Världen idag tillsammans med MAF en turné. Vi vill erbjuda er en kväll som både utmanar och lämnar positiva spår i er församling!

MAF tar er med till skärningspunkten av missionsfältets utmaningar och möjligheter och Världen idag informerar om vikten av kristen opinionsbildning i Sverige. Olof Edsinger predikar om Guds helighet och om konsekvenserna av denna i våra liv här och nu. Allt inramas av en härlig musikupplevelse serverad av Ecke Bergman. Helt enkelt en kväll som ni inte vill missa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s