Till helgen är det Norrsken

Postat: 5 mars, 2014 av olofedsinger i Uncategorized

Torsdag till söndag denna vecka arrangeras den ekumeniska konferensen Norrsken i Skellefteå. Själv kommer jag att medverka med ett bibelstudium om ”Sex – Guds gåva” samt ett seminarium om ”Ledare i Guds rike”. Ska bli spännande att vara där – Gud har saker på gång i Norrland …
Om du vill läsa mer om konferensen kan du gå in på FB-sidan och läsa. Inbjudan till Norrsken ser ut så här:Är du nyfiken på Jesus? Vill du rustas för lärjungaskap och efterföljelse? Vill du få en erfarenhet av Guds kraft? Det är med glädje och förväntan som vi bjuder in till den kristna, ekumeniska konferensen Norrsken, som arrangeras i Pingstkyrkan Skellefteå 6-9 mars. Norrsken är en fortsättning på Oktoberfäst 2013 och inriktar sig till ungdomar, men är öppen för alla, i alla åldrar.
Vi tror att mycket av det som Gud håller på att göra i vårt land just nu är som ett norrsken. Ett norrsken kan inte förklaras, det ändrar form och det flyttar sig. På samma sätt är det med Gud och hans handlande – ingen av oss kan styra över Gud, men ändå har han lovat att han vill möta oss, välsigna oss och rusta oss för tjänst i hans rike! Därför har vi enorma förväntningar på Herren inför denna konferens. Vi tror att han vill vidröra både våra hjärtan och vår nation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s