Välsignat givande – nu som e-bok

Postat: 10 januari, 2014 av olofedsinger i Bibeln, Lärjungaskap

Av de sammanlagt tio böcker jag har skrivit är Välsignat givande den med den klart största upplagan. I Sverige har den tryckts i 18 000 exemplar, varav en stor del skickades ut till alla hushåll som år 2005 fick EFS insamlingstidning efs.nu. Boken har även beställts av kristna församlingar från olika delar av Sveriges kristenhet, ofta för att delas ut till styrelsen eller äldsterådet – eller till alla medlemmar i gemenskapen. Utöver detta har Välsignat givande blivit översatt till flera olika språk, och på så sätt (i något bearbetad form) kunnat ges ut i Indien, Tanzania och Finland.

Och nu har jag alltså glädjen att meddela att denna lilla bok har blivit tillgänglig som gratis e-bok! Därmed hoppas jag förstås att den ska leta sig fram till en ny generation läsare även i Sverige. Som jag själv ser det är innehållet precis lika aktuellt i dag som det var när den ursprungligen kom ut.

Välsignat givande kan laddas ner här. På samma sida finns min bok Församlingen. Bli en del av Guds dröm – även den som gratis e-bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s