Bokslut 2013

Postat: 1 januari, 2014 av Martin Alexandersson i Uncategorized

Nyårsdagen är en typisk dag då man tittar bakåt på året som har varit och jag (som ”behövde” en paus från uppsatsen jag sitter och skriver) tittade på 2013 års statistik på efterkristus.nu.

Vi hade i fjol drygt 33000 besök och med ett snitt på 91 besök per dag, men noterade också ett all-time-high med 352 besök den 24 augusti. Det roligaste i statistiken är dock vad människor har googlat på för att hamna på vår sida! Olofs serie om sex i olika former syns tydligt i sökningarna och flera som har sökt på sex x x, xx sex, sex xx och samlag ställningar har hamnat hos oss. Även två personer som sökte på: sex ställnigar videos och två andra som sökte på: var hittar jag hårdporr sidor ? kom till vår hemsida. Tyvärr vet vi inte hur nöjda de blev av att hamna här…

Några andra intressanta sökningar är de fyra som hamnar här efter att ha googlat på löksoppa universalt ord och de andra fyra som skrev k” och jag funderar på varför de hamnar här. Andra googlingar som förbryllar är även den timma, tätaste dimma” och i” samt v”. Sedan är det lite roligt hur tre personer gör samma stavfelssökning i om att fasta med alexandarsson lärjunarskap” och de stackare som trodde att jag är martin alexandersson göteborg arkivarie.

Majoriteten av sökorden är dock mer självklara och handlar om de ämnen vi mest skriver om. Något lustigt är dock att de mest sökta namnen för att hamna på vår hemsida inte är vi som skriver utan istället, i tur och ordning: Jan Sköld, Hanna Möllås, Martin Reen, Randy Lopshire och Ole Henry Halleraker. Även vår läsare Johan Landström kommer före någon av oss fyra som skriver här, när det gäller googlereferenser, vilket nästan borde rendera i någon sorts pris;-)

Tack alla er som läser och kommenterar och vi ser fram emot ett nytt år tillsammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s