Tack gode Gud för TEJP!

Postat: 11 augusti, 2013 av olofedsinger i Reflektioner
Etiketter:

Den tionde upplagan av TEJP är avslutad. Och det är bara att konstatera, som så många gånger tidigare: det är ett välsignat läger, detta! Årets upplaga var visserligen mindre än många av våra tidigare läger, men kvantitet och kvalitet behöver som bekant inte vara samma sak. Det som alltid har varit mest spännande med dessa veckor är ju trots allt Den som vi vill ska vara huvudperson på TEJP – nämligen Herren själv. (Men det var verkligen också mycket annat som var bra – alla härliga deltagare och ledare, till exempel!)

Många av de lärdomar som vi har gjort under vår tioåriga resa med lägren har vi på olika sätt försökt beskriva här på bloggen. Inte minst gäller detta de artiklar som har med bön, andlig kamp och andliga principer att göra. Vår två timmar långa ledarbön varje morgon fortsätter att vara en av lägrets höjdpunkter!

För mig var det också en särskild glädje att detta år få hålla i ett bibelstudium på temat ”Sex – Guds gåva”. Ni som har följt med på bloggen vet att jag har ”värmt upp” inför detta under hela våren …

Nu väntar utvärdering och rådslag angående TEJPs framtid. Det är inte självklart att det blir något läger nästa år – i alla fall inte på samma sätt som vi har haft nu. Oavsett hur det blir är jag innerligt tacksam för det tio år långa äventyr som jag fram till nu har fått vara en del av!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s