Tack för Tejp Syd

Postat: 4 juli, 2011 av Jonas Nordén i Reflektioner
Etiketter:

Det första Tejp-lägret i södra Sverige har precis avslutats och vi som fick vara med om allt det som Gud gjorde under denna vecka är otroligt glada och tacksamma!

Vi fick uppleva att människor gav sina liv till Jesus för första gången, vi fick se helande (både fysiskt och själsligt), vi fick vara med om hur Jesus befriade människor från orena andar, felaktiga tankar och andra saker som bundit dem och hållit dem som fångar. Slutsatsen blir att vi har en levande och högst verksam Gud som finns mitt ibland oss ännu i denna dag! Det var också hela lägrets tema: ”Jesus Kristus är densamme igår, idag och i evighet”. Vi som var med under veckan delar nu verkligen erfarenheten av att det är sant!

Att Gud fortsätter sitt verk med att resa upp en armé i det här landet blev också tydligt. En armé driven av kärlek till människor och Guds verk, fullt utrustade att driva den Onde och alla hans undersåtar på flykten, fast beslutna att återerövra detta land med evangeliets upprättande och helande kraft. En armé som har bönen och Guds ord som enda kraftkälla.

Tack Gud för att du om och om igen visar din nåd och kärlek för oss, att du vill ha oss med i ditt rike och ditt verk och att du utrustar oss och ger oss kraft för vår uppgift. Vi tackar också dig för att du visar din helighet för oss och går till rätta med oss när vi går vilse och handlar fel. Vi ber om att vi ska få vara den generation som än en gång får se människor i stora antal komma till tro på dig i det här landet.

I Kristus – För Kristus!

kommentarer
  1. Martin Sundberg skriver:

    Fantastiskt! Gud är så stor!

  2. micael skriver:

    Underbart, Gud välsigne EFS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s